MEWSIM
EN HET MILIEU
Wij koesteren onze mooie planeet en zetten ons op diverse manieren hiervoor in. Zo scheiden we al ons afval en bieden dit aan voor recycling en compostering.
Ook proberen we het onnodig weggooien van eten te voorkomen. We passen onze menuporties aan als we zien dat gerechten overschotten produceren. En geven gasten de mogelijkheid om de restjes mee te nemen in een doggy bag.
Gasten bij ons ontbijtbuffet vragen we om bewust op te scheppen. Iedereen mag zoveel eten als hij wil, maar liever twee keer een beetje opscheppen, dan eenmaal zoveel dat er uiteindelijk voedsel in de prullenbak belandt.
We werken bij Mewsim met een seizoensgebonden menu en kopen zaken het liefst lokaal en vers in. Voor onze afhaalmenu’s gebruiken wij zoveel mogelijk ecologische verpakkingen zoals gerecycled plastic en karton.
Heeft u goede suggesties hoe wij nog duurzamer kunnen werken, dan houden wij ons van harte aanbevolen.